Allt du behöver veta om countrymusik på radion

 

Tillhör du de som brukar lyssna på countrymusik på radion? Drömmer du kanske till och med om att en dag resa till Nashville, countrymusikens hemstad? Är det något som krävs så är det bra planering om du vill få ut det mesta av din resa. Med god planering får du ut det mesta av din resa och kommer även hem nöjd, utvilad och fylld av nya intryck. Och planerar du väl, kanske du lyckas åka hem med några kronor kvar i semesterkassan.

Spara ihop till din drömresa
Många är duktiga på att spara, att hushålla med sina pengar i flera månader, ja till och med år för att ha råd att åka på sin drömresa. För vissa är detta ett måste och för andra går sparandet relativt smidigt. För dig som ligger någonstans mitt emellan och kanske har flygresan och boendet avklarat men vill ha lite extra i spenderarkassan
så finns alltid megalotto.com för att bidra till semesterkassan.

Sevärdheter i Nashville
För er som är riktiga countryälskare kommer här några sevärdheter som inte får missas under ett besök i Nashville.

Grand Ole Opry, som kanske är den i särklass kändaste scenen i världen, är ett riktigt måste. Detta gäller inte bara countryälskare, utan musikälskare i allmänhet. Stämningen som skapas här är helt fantastisk.


Downtown i Nashville finns museet Hall of fame och är en av de största attraktionerna i Nashville. Hela museet är interaktivt med liveframträdanden och pekskärmar. Det blir ett annorlunda museibesök som du sent kommer att glömma. Museet är inrymt i en historisk byggnad och är tre våningar högt. Du kommer att ha tillgång till de mest sevärda inom sevärdheter för musikstilens älskare och du kan lyssna på countrymusik hela dagen. Du får möjlighet att köpa exklusiva souvenirer och det finns även möjligheter att äta på den klassiska countrybaren som verkligen andas musik.
Sist men inte minst kommer en av de mest kända toaletterna i världen!

Nu kanske ni tror att vi skojar, men världens mest kända badrum finns på Hermitage Hotel. Toaletten, som invigdes 1910, har blyinfattat glas och kakel i svart och grönt, italiensk marmor, endast material och hantverk av bästa kvalité tillåts här. Från baren kan du beundra arkitekturen och den vackra inredningen. Länge var den bara öppen för män, men nu tillåts även kvinnor att besöka badrummet.